Bun venit la Wagenborg Shipping!

Angajatorul de încredere şi modern pentru Senior Officers şi Senior Engineers.
Dacă consideri că în munca ta este important:
• Convenţiile legate de condiţiile de muncă şi salarizare să fie întotdeauna respectate cu stricteţe
• Să ai un cuvânt important de spus în stabilirea programului tău de navigaţie şi a celui de concediu
• Să nu pierzi inutil o grămadă de timp cu o administraţie complicată
Atunci trebuie ca, în calitate de Senior Officer sau Senior Engineer, să faci cunoştinţă cu societatea Koninklijke Wagenborg.
 

Munca la Koninklijke Wagenborg este puţin diferită faţă de munca la societăţile de navigaţie obişnuite. La bord găseşti mereu o atmosferă informală. Desigur, ne preocupăm ca munca să poată fi desfăşurată în cele mai bune condiţii şi punem preţ pe implicarea şi calitatea oamenilor noştri. Dar în acelaşi timp suntem o mare familie, în care fiecare dintre noi contează şi există loc de voie bună şi deconectare.
 

În plus, Wagenborg acordă o atenţie sporită creşterii profesionale în cadrul flotei. Ajutăm oamenii să-şi îmbunătăţească competenţele şi, pentru Wagenborg, sprijinirea oamenilor în a-şi construi o carieră este de la sine înţeles.
 

La toate acestea se mai adaugă faptul că flota noastră, constând din peste 170 de ambarcaţiuni, lucrează mereu cu materiale moderne şi sisteme fiabile.
Doreşti să lucrezi pentru un angajator de încredere şi modern? Depune candidatura şi poţi deveni Senior Officer sau Senior Engineer la societatea Koninklijke Wagenborg.