• Careers on cranes
Apply

                          Voor de Business Unit Kranen zoeken wij zelfstandige

                                         RIGGERS (BASF ANTWERPEN)

De locatie

Gelegen aan de Schelde in het meest noordelijke deel van de Antwerpse haven beschikt BASF Antwerpen over een terrein van 600 ha, waar 54 productie-installaties verschillende volledig geïntegreerde productielijnen vormen. BASF Antwerpen is het grootste geïntegreerde chemische productiecentrum van België en in omvang het tweede productieplatform van de BASF-groep wereldwijd. Wagenborg Nedlift voert op deze locatie horizontaal- en verticaal transportwerkzaamheden uit voor BASF en haar onderaannemers.

De functie

Als Rigger ben je samen met de Machinist of een Senior Rigger verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de opgedragen (hijs)werkzaamheden. Je bent daarin verantwoordelijk voor het aanslaan van gecompliceerde lasten, communicatie met de Machinist, de opdrachtgever en mogelijke omstanders. Je bent een vakman met een nauwkeurige en verantwoordelijke instelling.

Wij vragen

Enthousiaste nieuwe collega’s met een technische opleiding op vmbo niveau 2/3 en passende werkervaring. Bij voorkeur ook met een TCVT certificaat hijsbegeleider, veilig werken met halkraan, hoogwerker en heftruck en het VCA basis certificaat. Je bent bekend met kranen, kettingtakels, bijzondere lasten etc.. Je woont in de buurt van Antwerpen of je bent bereid je in de buurt van Antwerpen te vestigen (Nederland of België).

Competenties

Naast de kerncompetenties van Koninklijke Wagenborg; samenwerken, oplossingsgericht en ondernemend handelen, vraagt Wagenborg Nedlift van haar medewerkers zelfstandigheid, flexibiliteit en klantgerichtheid.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende uitdaging binnen een nieuw te formeren team voor de duur van minimaal 3 jaar.

Informatie of solliciteren

Je motivatie en CV kun je mailen naar nedlift.jobs@wagenborg.com

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling P&O, 074-2454592

Apply