• Careers on cranes
Apply

                            Voor de Business Unit Kranen zoeken wij een vakkundige en zelfstandige

                                                                      UITVOERDER

                                  voor onze nieuw te openen vestiging in Antwerpen (locatie BASF)

De locatie

Gelegen aan de Schelde in het meest noordelijke deel van de Antwerpse haven beschikt BASF Antwerpen over een terrein van 600 ha, waar 54 productie-installaties verschillende volledig geïntegreerde productielijnen vormen. BASF Antwerpen is het grootste geïntegreerde chemische productiecentrum van België en in omvang het tweede productieplatform van de BASF-groep wereldwijd. Wagenborg Nedlift voert op deze locatie horizontaal- en verticaal transportwerkzaamheden uit voor BASF en haar onderaannemers.

De functie

In deze fulltime functie draag je, onder eindverantwoordelijkheid van de Werfleider, zorg voor de technische en logistieke uitvoering van projecten. Je geeft operationeel leiding aan een groep medewerkers (voornamelijk Riggers en Machinisten). In een werkopname bepaal je welke werkwijze gehanteerd zal worden. Je bent eindverantwoordelijke voor materiële zaken, voor een nauwkeurige registratie van de inzet van personeel en materieel en voor de naleving van de HSEQ voorschriften. Tevens houd je toolboxmeetingen en werkoverleg.

Wij vragen

Een vakman met minimaal een mbo diploma of werk- en denkniveau. Je hebt bij voorkeur ervaring met operationele aansturing van medewerkers en bent een ‘teambuilder’. Je bent goed in het onderhouden van klantencontacten en stressbestendig. De talen Nederlands, Duits en Engels beheers je in woord en geschrift. Je woont in de buurt van Antwerpen of je bent bereid je in de buurt van Antwerpen te vestigen (Nederland of België). Je bent tevens beschikbaar voor de consignatiediensten, wachtdiensten en bereid regelmatig in het weekend te werken. Je rapporteert aan de Werfleider.

Competenties

Naast de kerncompetenties van Koninklijke Wagenborg; samenwerken, oplossingsgericht en ondernemend handelen, vraagt Wagenborg Nedlift van haar medewerkers zelfstandigheid, flexibiliteit en klantgerichtheid. Een Uitvoerder is bij ons een ‘people manager’. Hij voelt zich verantwoordelijk voor zijn medewerkers en is in staat op een coachende manier zijn team te motiveren.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende uitdaging binnen een nieuw te formeren team voor de duur van minimaal 3 jaar.

Geïnteresseerd?

Je motivatie en CV kun je mailen naar nedlift.jobs@wagenborg.com

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling P&O, 074-2454428


 

Apply