• Carrière op kantoor
Solliciteer

Wagenborg Shipping is op korte termijn op zoek naar studenten Werktuigbouwkunde voor stage/leer plek

Werkzaamheden

Wagenborg is op zoek naar student die geïnteresseerd is in een technisch inhoudelijke stage. Wij bieden ruimte voor eigen inzichten en bijdrages binnen de kaders van de opdracht. De opdracht richt zich specifiek op onze activiteiten binnen een niche waarin wij ons als bedrijf de laatste drie jaren sterk ontwikkeld hebben. Deze ontwikkeling is snel gegaan, waardoor onvoldoende ruimte is geweest voor het afdoende technisch documenteren van het ontwikkelde equipment. Het betreft in dit geval specifiek equipment welke in combinatie met onze schepen wordt gebruikt (en dus niet onze schepen). Daarnaast staan we als bedrijf nog slechts aan het begin van de mogelijkheden die de betreffende niche biedt. Er zijn dus nog veel uitdagingen voor verdere, georganiseerde groei van onze activiteiten op dit gebied. Dit lukt ons uiteraard niet zonder juiste technische ondersteuning!

Werkzaamheden tijdens de stage zullen in eerste aanleg bestaan uit;

  • Inventariseren en registeren van bestaand equipment en door de tijd uitgevoerde aanpassingen aan dit equipment.
  • Inventariseren, controleren, vastleggen en standaardiseren van tekeningen en aanvullende ontwerp- en constructiedocumentatie. Waar nodig dergelijke tekeningen en documentatie ontwikkelen of aanpassen aan de werkelijkheid.
  • Uitvoeren en standaardiseren van sterkteberekeningen op basis van de ontwerpen.
  • Creëren van gestandaardiseerde transport en installatie instructies.
  • Optioneel/afhankelijk van interesse; 3-D modelleren van equipment.
  • Ondersteuning bij inventariseren mogelijkheden tot verdere toekomstige uitbouw equipment vanuit design, operationeel en commercieel perspectief.

Tijdens de stage zul je werken onder directe begeleiding van onze Project en Nieuwbouw afdeling. Daarnaast zul je in nauw contact samenwerken met de commercieel en operationeel verantwoordelijken die betrokken zijn bij de ontwikkelingen in betreffende niche. Tot de mogelijkheden behoort een bezoek aan onze Finse partner die betrokken is geweest bij het initiële ontwerp. Afhankelijk van de commerciële ontwikkelingen is het daarnaast uiteraard mogelijk dat meegelopen kan worden aan boord van een van onze schepen tijdens inzet van het betreffende equipment.

 

Eisen

Je volgt minimaal een HBO studie  Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar

Wij bieden

Een uitdagende leeromgeving met veel  zelfstandigheid vrijheid en verantwoordelijkheid in een dynamische wereld, die voortdurend in ontwikkeling is 

 

Geïnteresseerd

Ben jij op zoek naar een stageplek met veel ontwikkelingsmogelijkheden, solliciteer dan nu!
Klik op 'solliciteer', vul het formulier in, voeg je motivatiebrief en CV toe en druk op 'verzenden'. Wij berichten je dan zo spoedig mogelijk over de verdere procedure.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maurice Stockhof de Jong, tel. 0596-636418

Solliciteer