Werken bij Wagenborg

Werken bij Wagenborg

Welkom bij Koninklijke Wagenborg. Een toonaangevende en moderne werkgever in internationaal transport. Werken bij Wagenborg betekent werken binnen een groeiend bedrijf waar van alles gebeurt en waar je samenwerkt met deskundige collega’s in een prettige en open sfeer. Een bedrijf waar je je verder kunt ontwikkelen. Binnen welk werkveld of welke functie dan ook: Wagenborg is een bedrijf waar iedere medewerker telt! 

Klik hier voor meer informatie over wie we zijn

 

Van baan naar loopbaan

Door onze historie, onze manier van werken en de wijze waarop wij omgaan met medewerkers zijn wij echt anders dan veel andere bedrijven. Dat voel je direct als je bij ons binnenloopt. We zijn een bedrijf dat blijft groeien en dat steeds op zoek is naar nieuwe mogelijkheden en kansen. Maar om voorop te blijven lopen in onze markt hebben, we de beste mensen nodig die willen en kunnen bijdragen aan onze groei. En dat maakt ons tot een bedrijf waar klanten niet alleen graag klant worden en blijven, maar ook tot een werkgever waar medewerkers in veel gevallen een groot deel van hun loopbaan met veel plezier werken.

Geïnteresseerd in een loopbaan bij Wagenborg? Klik hier
 

Maak jij het verschil

Het zoeken en bedenken van logistieke oplossingen zit in ons DNA. Dat is wat ons uniek maakt voor onze klanten. Wij bieden totaaloplossingen voor ieder logistiek vraagstuk, over de hele wereld. Dat is onze kracht en daar liggen onze kansen. Wij kunnen als geen ander diensten van onze divisies combineren en maken tot die ene unieke en integrale transportoplossing voor onze klant. Veilig en betrouwbaar. Overal ter wereld. Maar daar hebben wij jou voor nodig.

Zo maak jij het verschil