Testimonial

Wim Anholts - Kraanmachinist

Wim Anholts
Geboren in: 1963, Nederland
Werkzaam bij: Wagenborg Nedlift
Sinds: 1984
Carriereniveau: professional

De planner houdt er rekening mee als ik een keer op tijd thuis moet zijn, maar gaat om tien uur ’s avonds de telefoon voor een klus, dan neem ik op en ga ik.

Mijn Loopbaan

Ik ben op 20-jarige leeftijd bij Nedlift in dienst gekomen,  ik ben nu 50, dus dat is een dienstverband van dik 30 jaar! Ik ben begonnen als transportwerker en na een aantal keer geswitcht te hebben tussen de functie van chauffeur en kraanmachinist hoop ik nu tot mijn pensioen op de kraan te blijven. Het werk als kraanmachinist bevalt me het beste, niet in het minst om het goede contact met de planning. Ze denken met je mee en we houden rekening met elkaar. Voor mij heel belangrijk, omdat ik naast deze hobby nog een grote hobby heb, namelijk het houden van schapen en paarden.  De planner houdt er rekening mee als ik een keer op tijd thuis moet zijn, maar gaat om tien uur ’s avonds de telefoon voor een klus, dan neem ik op en ga ik.


 

Mijn verhaal

Ik hou van mijn werk, zie het ook als een hobby. Wagenborg is een gedegen, stabiel bedrijf.  Ik ben er trots op dat er Wagenborg op mijn kraan staat, maar besef ook dat ik het visitekaartje ben naar de klant.
Een klant herinnert zich niet altijd de machinist, maar zeker de naam van het bedrijf!  Een professionele uitstraling en een nette houding zijn daarin erg belangrijk.
Een van de mooiste klussen die ik me herinner is de bouw van een molen in Meppel.  Met de computer kon de constructie niet getekend worden, er was een timmerman uit Vorden die precies wist hoe we de molen met een pen-gatverbinding in elkaar konden krijgen. Echt vakmanschap!  Het is mooi om van zo’n project onderdeel te zijn. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk.