Testimonial

Jan Landman - Chauffeur

Jan Landman
Geboren in: 1953
Werkzaam bij: Wagenborg Nedlift
Sinds: 1972
Carriereniveau: professional

“Het zit er van jongs af aan al in”.

Mijn verhaal

“Ik ben mijn loopbaan begonnen bij Wagenborg in Delfzijl. Eigenlijk heb ik altijd al chauffeur willen worden. Het zit ook in de familie: zowel mijn vader als mijn broer was chauffeur. Het zit er dus van jongs af aan al in.

Als mensen mij naar mijn werk vragen, vertel ik met trots dat ik bij Wagenborg Nedlift werkzaam ben. Naar mijn mening is Wagenborg een goede werkgever, wat vooral te maken heeft met de werksfeer. Natuurlijk loop je, net zoals in elk ander bedrijf, wel eens tegen zaken aan. Het belangrijkste is dat je die bespreekbaar kan maken, en dat kan hier! Collega’s luisteren goed naar elkaar en stellen zich open en eerlijk op, waardoor ik met plezier naar mijn werk ga.

Wat ik verder positief vind is dat ik mij intern bij heb kunnen laten scholen, waar nodig. Maar ja, dit doe je natuurlijk graag als het je passie betreft.”

Mijn loopbaan

Jan is meer dan 40 jaar in dienst bij Wagenborg. Hij heeft de LTS gedaan en aansluitend een chauffeursopleiding gevolgd, waarna hij bij Wagenborg terecht is gekomen