Testimonial

Victor Wierda - Modular Trailer Operator

Victor Wierda
Geboren in: 1988, Nederland
Werkzaam bij: Wagenborg Nedlift
Sinds: 18 juni 2007
Carriereniveau: professional

“Ik heb altijd al een passie gehad voor speciaal transport”.

Mijn verhaal

“Via school ben ik terecht gekomen bij Wagenborg Nedlift. Ik heb een tweejarige opleiding gevolgd, waarvoor ik praktijkervaring op moest doen bij een leerbedrijf. Tijdens het eerste jaar heb ik mij helaas niet met mijn passie voor speciaal transport bezig kunnen houden. Ik ben toen bij een detacheringsagent terecht gekomen, bij wie ik mijn interesses aan heb kunnen kaarten. Hij is voor mij op zoek gegaan en destijds was er bij Wagenborg Nedlift gelukkig wel ruimte bij het speciale transport. 

Het leuke aan Nedlift is dat het best een groot bedrijf is. Er is daardoor sprake van veel diversiteit: je ziet er van alles, zowel qua werkzaamheden als collega’s.

De werkzaamheden zijn (en blijven) uitdagend. Ik heb zoveel verschillende klussen gehad, ik kan er zo niet één noemen die mij echt bij is gebleven. Ik vond ze allemaal leuk en interessant. Uiteindelijk doe je het daar ook voor.

Onderling kan iedereen goed met elkaar opschieten. Dat vind ik wel belangrijk. De sfeer is te omschrijven als gezellig, maar er gebeuren natuurlijk niet al te gekke dingen.

Het is moeilijk om aan vrienden en familie uit te leggen wat mijn functie precies inhoudt. Desondanks vragen ze er wel altijd naar, omdat ze weten dat ik het naar mijn zin heb bij Nedlift. 

Mijn loopbaan

Victor is vanuit school voor het eerst in aanraking gekomen met Nedlift. Na afronding van zijn opleiding kon hij direct blijven: dit is inmiddels alweer 6 jaar geleden. Hij is begonnen als Chauffeur Speciaal Transport en heeft daarna een korte periode als Chauffeur Internationaal gewerkt. In 2012 heeft Victor intern gesolliciteerd naar de functie Modular Trailer Operator, die hij sindsdien met veel plezier vervult.