Testimonial

Kornelis Berghuis - Financieel Manager

Kornelis Berghuis
Geboren in: 1978, Nederland
Werkzaam bij: Wagenborg Offshore
Sinds: 2004
Carriereniveau: professional

Ruimte krijgen om jezelf te ontwikkelen.

Mijn loopbaan

Na mijn studie Bedrijfseconomie in Groningen vond ik een baan in Utrecht. Na verloop van tijd heb ik bewust gekozen om terug te gaan naar het Noorden. Via een headhunter ben ik in contact gekomen met Wagenborg Reining en daar vanaf 2004 in dienst gekomen als Controller. In 2010 ben ik gevraagd om Hoofd Planning & Control te worden bij Koninklijke Wagenborg. In deze functie mocht ik mij bezig houden met de hele Wagenborg groep i.p.v. één divisie. Op een gegeven moment merkte ik dat ik de dynamiek miste in deze functie. Ik ben toen gevraagd om Financieel Manager te worden bij Wagenborg Offshore.

Mijn verhaal

Onder de Offshore divisie vallen veel bedrijven welke o.a. gevestigd zijn in: Nederland, Kazakhstan, Rusland, Cyprus en de Verenigde Arabische Emiraten. Met onze vestigingen en schepen zijn wij actief in de olie- en gasindustrie. Het werken bij Wagenborg Offshore is dynamisch. Geen dag is hier hetzelfde! In mijn huidige functie houd ik contact met de operationele werkvloer. Ik vind het belangrijk dat je weet waar je het over hebt als je met de cijfers bezig bent. Je moet weten wat er gebeurt en het verhaal achter de cijfers kennen.

Wagenborg is een geweldig mooi familiebedrijf. Een bedrijf met uitstraling, wat je ziet in de mensen en in de vlag. De vlag van Wagenborg, het teken dat overal te zien is. Het is een teken van oplossingen. Sign of Solutions. Binnen het bedrijf krijg je veel vrijheid, veel eigen verantwoordelijkheid en kansen. Als je beschikt over de Sign of Solutions competenties: samenwerken, ondernemend handelen en oplossingsgericht, dan krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.