Testimonial

Peter van der Wielen - Project Manager

Peter van der Wielen
Geboren in: 1968, Nederland
Werkzaam bij: Wagenborg Reining
Sinds: 2003
Carriereniveau: professional

Je moet niet denken in problemen maar in oplossingen

Mijn verhaal

In 2006 ben ik in de ondernemingsraad van Wagenborg Reining gekomen en daarna ook in de centrale ondernemingsraad van Wagenborg. Ik heb gekozen om dit erbij te doen omdat je via de ondernemingsraad meer betrokken bent bij Wagenborg. Je denkt mee aan oplossingen en je leert het bedrijf en de mensen goed kennen.
Het werk als Project Manager blijft uitdagend en afwisselend. Geen dag is hetzelfde. Transport blijft altijd ‘prikkelen’. Transport daagt je uit want de markt staat nooit stil. Het is uitdagend om te zorgen dat de klanten Wagenborg zien als ‘preferred supplier’.

Je moet niet denken in problemen maar in oplossingen, je moet collegiaal zijn, verantwoordelijkheidsgevoel hebben, zelfstandig kunnen werken en niet altijd om aansturing vragen. Dat Wagenborg een Koninklijk bedrijf is, dus meer dan honderd jaar bestaat, zorgt voor stabiliteit in het bedrijf. Continuïteit is namelijk erg belangrijk

Het is nog steeds een familiebedrijf, zelfs na de groei de we hebben meegemaakt. Er is veel betrokkenheid binnen het bedrijf. Het bedrijf is niet gericht op de aandeelhouders, maar op de klant en de mens binnen de organisatie.

Mijn loopbaan

Ik werd gebeld door de Transport Manager bij Wagenborg Reining, die zei dat ze een planner zochten. Na twee gesprekken was ik aangenomen. Ik heb drie jaar gewerkt op de Planning en toen vier jaar Teamleider Expeditie geweest. In 2010 werd ik Manager Forwarding en door veranderingen in de organisatie ben ik Project Manager geworden