Maak jij het verschil?

Het zoeken en bedenken van logistieke oplossingen zit in ons DNA. Dat is wat ons uniek maakt voor onze klanten. Wij bieden totaaloplossingen voor ieder logistiek vraagstuk, over de hele wereld. Dat is onze kracht en daar liggen onze kansen. Wij kunnen als geen ander diensten van onze divisies combineren en maken tot die ene unieke en integrale transportoplossing voor onze klant. Veilig en betrouwbaar. Overal ter wereld. Maar daar hebben wij jou voor nodig.

Zo maak jij het verschil

Kom je ons team versterken dan ben jij de schakel tussen ons materieel en onze klant. Jij maakt het verschil. Jij vertelt ons verhaal aan onze klant. Jij bent ons gezicht. Door samen, veilig en oplossingsgericht te zijn. Iedereen, iedere dag, in ieder project en in ieder land.

Samen ben je altijd sterker. Natuurlijk werk je zelfstandig en ben je vakkundig. Maar door je kennis te combineren met die van collega’s, maar ook met die van klanten, kom je pas echt tot de beste logistieke oplossingen. Daarbij hoort het nemen van een beetje risico. Maar voor wat tegenslag ben je niet bang. Je ondernemende aard en aanpakkersmentaliteit zorgen er juist dan voor dat je in actie komt. Zo weet je van iedere drempel een opstap naar een volgende succesvolle oplossing te maken

Wil jij de trots van Wagenborg zelf ervaren? Kijk of er een vacature is, die bij je past of stuur een open sollicitatie. Je bent van harte welkom!