Van Baan naar Loopbaan

Door onze historie, onze manier van werken en de wijze waarop wij omgaan met medewerkers zijn wij echt anders dan veel andere bedrijven. Dat voel je direct als je bij ons binnenloopt. We zijn een bedrijf dat blijft groeien en dat steeds op zoek is naar nieuwe mogelijkheden en kansen. Maar om voorop te blijven lopen in onze markt hebben, we de beste mensen nodig die willen en kunnen bijdragen aan onze groei. En dat maakt ons tot een bedrijf waar klanten niet alleen graag klant worden en blijven, maar ook tot een werkgever waar medewerkers in veel gevallen een groot deel van hun loopbaan met veel plezier werken.

Een loopbaan tot aan je pensioen

Als familiebedrijf geloven we sterk in veiligheid, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Werken bij Wagenborg is dan ook niet zomaar een baan; je wordt lid van een familie. En dat word je niet tijdelijk, maar tot aan je pensioen. Waarna je met plezier terugkijkt op een rijke loopbaan. Een loopbaan vol mogelijkheden, mooie momenten en uitdagingen.

Architect van je eigen loopbaan

Begin vandaag. Vaar met verschillende schepen, vrachten en op verschillende vaarroutes. Ontwikkel je sociale vaardigheden. Leer om een kraan optimaal in te zetten, zowel letterlijk als figuurlijk. Ontvang positieve beoordelingen. Wees ambitieus en geniet van meerdere carrièrestappen bij Wagenborg. Je vertrekpunt hoeft niet je eindpunt te zijn bij Wagenborg. Je bent zelf verantwoordelijk voor je carrière. Als je wilt, kun je worden wat je wilt. Wees architect van je eigen loopbaan.

Werk hard, ervaar, leer en groei

Fouten maken mag, maar leer ervan. Daarom besteden we veel aandacht aan de opleiding en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Volledig afgestemd op jouw persoonlijke kwaliteiten en wensen. We herkennen je unieke talenten en willen deze graag benutten. Niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst. We helpen je om doorlopend beter te worden in je vak en nog meer uit jezelf te halen. Zie je oplossingen? Dan krijg jij de ruimte en steun om te werken aan deze oplossingen. Werk hard, leer veel en intensief. Verzamel verschillende ervaringen en geniet van je levenslange carrière bij Wagenborg.

Een carrière op kantoor, aan boord, in de offshore, op de truck, op de kraan. Dat zijn jouw mogelijkheden bij Wagenborg.