Wij zijn wij?

Wij zijn een bedrijf waar iedere medewerker telt

Welkom bij Koninklijke Wagenborg. Een toonaangevende en moderne werkgever in internationaal transport. Over water en via wegen, in binnen- en buitenland, onderweg of op kantoor; werken bij Wagenborg betekent werken binnen een groeiend bedrijf waar van alles gebeurt en waar je samenwerkt met deskundige collega’s in een prettige en open sfeer. Een bedrijf waar je je verder kunt ontwikkelen. Binnen welk werkveld of welke functie dan ook: Wagenborg is een bedrijf waar iedere medewerker telt!

Wij zijn deskundig, betrokken, veilig en betrouwbaar

Met onze eigen faciliteiten bieden wij een oplossing voor iedere transportvraag. Deskundig en betrokken. 'Kan niet’ kennen we niet bij Koninklijke Wagenborg. Voor elke vervoersvraag of ieder logistiek probleem is er een oplossing. Wij vinden die oplossing en voeren hem uit. Door ons totaalaanbod van projectbegeleiding, beschikbaar materieel, ervaren mensen en ons wereldwijde netwerk vertrouwen steeds meer klanten op onze kennis en kunde. Betrokkenheid die altijd zichtbaar is in kleine gebaren en grootse projecten. Zichtbaar in slimme combinaties en verrassende keuzes. Altijd veilig, altijd betrouwbaar, voor onze klanten én voor onze medewerkers.

Wij zijn gegroeid van lokaal bedrijf naar internationale speler, maar eigenlijk niet veranderd

In 1898 begon tjalkschipper Egbert Wagenborg met zijn eigen onderneming. Wij zijn de afgelopen jaren hard gegroeid. Door het samenvoegen van bedrijfsonderdelen en het overnemen van transportbedrijven kent Koninklijke Wagenborg nu meerdere unieke divisies met veel dynamiek. Divisies die steeds meer samenwerken, elkaar steeds sneller weten te vinden in unieke en slimme transportoplossingen. Bij Wagenborg zorgen we in de breedste zin voor transport. Van hoog naar laag. Over zeeën en wegen. Van kleine en grote zaken. In binnen- en buitenland. En dat maakt wie we zijn.

Slim denken en vooruitkijken zitten nog steeds in ons bloed. Nog altijd is de geest van Egbert Wagenborg voelbaar in elk bedrijfsonderdeel: altijd op zoek naar het vinden van een vervoersoplossing.

Wij werken samen aan succes

Bij onze divisies werken we in hechte teams. Soms dicht bij huis, soms ver over de grens. Sommige projecten duren een dag, andere een paar maanden. Wat wij waardevol vinden is dat je betrokken bent en dat je samen actief werkt aan het behalen van gemeenschappelijke doelen. Bij ons zijn kleine gebaren soms even belangrijk als grote projecten. Samen verder bouwen aan de continuïteit van Wagenborg, daar draait het om bij ons.

Bij ons is een prettige, open en informele sfeer

Bij Wagenborg hebben we altijd een helder doel voor ogen: het beste, slimste en veiligste transport verzorgen van grote en kleine goederen. Over wegen, water en als het nodig is in de lucht. Maar daar hebben we het enthousiasme en de deskundigheid van al onze medewerkers hard voor nodig. Dat realiseren wij ons. Wij doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je met plezier naar je werk gaat. Dat je in een prettige, open en informele sfeer datgene kunt doen waar je goed in bent; in welke functie dan ook.

Je herkent ons aan een teken

Onze bedrijven dragen allemaal hetzelfde beeldmerk. Een sterk teken dat staat voor waar we vandaan komen en waar we voor staan: de Wagenborg-vlag. Een vlag die overal zichtbaar is. Op de jas van de matroos. Op onze schepen. En op de kranen van Nedlift. Een vlag die ons verbindt. Met ons gedachtegoed: oplossingen bedenken en uitvoeren voor onze klanten. Een teken van oplossingen. Want de vlag die vroeger geassocieerd werd met Wagenborg’s materieel, is het teken van onze oplossingsgerichtheid.

Een teken van oplossingen, Sign of Solutions.