Carrière in olie & gas

Uitdagende projecten in binnen- en buitenland

Als je écht wilt werken binnen mooie projecten in de internationale olie- en gasindustrie, zit je goed bij Wagenborg. Wagenborg is binnen deze sector een toonaangevende en groeiende partij. Zowel onshore als offshore werken wij met het beste materieel en volgens de modernste technieken. Van -40 graden tot +40 graden Celcius. Met vele uitdagende projecten in binnen- en buitenland. 

Verantwoordelijkheid krijgen en nemen

Werken binnen complexe internationale projecten, waar ook ter wereld, stelt hoge eisen aan mensen. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij op ieder moment en in elke situatie de juiste beslissing nemen. Wij werken dan ook met mensen die verantwoordelijkheid kunnen dragen en vanuit hun eigen kennis en ervaring datgene doen wat het beste is voor onze klanten. Wij vertrouwen door en door op onze medewerkers en geven jou dan ook alle verantwoordelijkheid en ruimte die nodig is om je werk goed te doen.

Altijd een vangnet

Bij Wagenborg sta je er nooit alleen voor. Je werkt met collega’s die je altijd met raad en daad bijstaan. Professionele en betrokken collega’s die je helpen als dat nodig is. Bovendien doen wij er als werkgever alles aan om te zorgen dat jij je werk zo goed en prettig mogelijk kunt doen. Waar ook ter wereld: wij staan 24/7 voor je klaar.

Werken bij een bedrijf waar persoonlijke aandacht vanzelfsprekend is?

Solliciteer dan naar een mooie baan bij Wagenborg!