Carrière op de kraan

Werken aan mooie projecten

Wagenborg ontwikkelt oplossingen op maat op het gebied van veelal gecombineerde en complexe hijs- en transportprojecten. Mooie projecten in de (petro)chemische-, energie- en olie & gassector waar je met veel afwisseling en iedere dag aan nieuwe uitdagingen werkt. Zowel in Nederland als in de rest van Europa. Projecten waar jij als medewerker je inzicht, kennis en ervaring kunt inbrengen en medeverantwoordelijk bent voor een goede, veilige en efficiënte uitvoering.

Betrouwbaarheid en veiligheid

Wij groeien hard en worden internationaal een steeds belangrijkere speler. Om te kunnen blijven groeien zoeken wij medewerkers met volle toewijding, flexibiliteit en loyaliteit. Medewerkers die samen met ons de schouders eronder willen zetten. Daar staat tegenover dat je komt te werken bij een bedrijf waar betrouwbaarheid en veiligheid voorop staan. Waar je werkt in een informele, professionele en open cultuur met alle ruimte voor persoonlijke inbreng.

Groei met ons mee

De techniek van zwaar transport en hijsen is te leren en blijft voor iedereen een continue bron voor verdere ontwikkeling – voor jong en oud. Wij helpen je graag bij deze ontwikkeling. Maar het zijn jouw houding, interesse en leergierigheid die je echt tot vakman maken. Dan zorgen wij als betrouwbare en moderne werkgever voor de rest.

Wil jij werken binnen mooie projecten bij een betrouwbare werkgever?

Solliciteer dan nu bij Wagenborg!