Carrière op de truck

Zekerheid en zelfstandigheid

Wagenborg is ook op de weg een toonaangevende werkgever. Met onze moderne voertuigen zijn wij zowel nationaal als internationaal een speler van formaat. Of je nu monteur bent of chauffeur, werken bij Wagenborg betekent deel uitmaken van een bedrijf van naam dat nog steeds groeit. Maar ook al zijn we een groot bedrijf, je kunt bij ons altijd terugvallen op betrokken collega’s  en een werkgever die alles goed wil regelen.  

Werken met afwisseling

Bij Wagenborg werk je voor veel verschillende klanten. Bij ons is geen dag hetzelfde. Je werk blijft daardoor leuk en uitdagend. Bovendien realiseren we ons dat voor jou vrijheid en ruimte in je werk belangrijk zijn. Die geven we jou dan ook. Je hebt bij ons altijd de mogelijkheid om mee te denken over hoe we jouw werk zo goed en prettig mogelijk voor je kunnen invullen.

Jezelf blijven ontwikkelen

Bij ons vergroot je eigen wereld in alle opzichten. Door goede opleidingsprogramma’s zorgen wij dat jij jezelf blijft ontwikkelen en ook in persoonlijk opzicht nooit stilstaat. Wij vinden het vanzelfsprekend: als jij in ons investeert, investeren wij in jou. 

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière op de weg?

KOM WERKEN BIJ WAGENBORG