Carrière op kantoor

Deel uitmaken van de ruggengraat van Wagenborg

Waar ter wereld we ook werken, goede ondersteuning vanuit de kantoren die we hebben is essentieel voor onze dienstverlening. Van commercie tot techniek en van finance tot planning; de medewerkers op onze kantoren vormen de ruggengraat van ons bedrijf. In welke functie ook, je hebt invloed op de kwaliteit van de dienstverlening die wij onze klanten bieden….. én op de zorg voor je collega’s in alle windstreken.

Werken bij een bedrijf waar van alles gebeurt

De dienstverlening van Wagenborg is erg breed. Bovendien zijn we een groeiend bedrijf en zijn we sterk in beweging. Dit zorgt ervoor dat je altijd werkt met veel afwisseling en dat je betrokken bent bij de nieuwste ontwikkelingen in transport & logistiek.

Bij Wagenborg sta je nooit stil

Om onze groei en ontwikkeling in goede banen te leiden zorgen wij dat onze mensen zich mee blijven ontwikkelen op hun vakgebied. Wij bieden onze medewerkers goede faciliteiten op het gebied van opleiding en training. Binnen Wagenborg is er altijd wel de mogelijkheid om een volgende stap te zetten in je carrière. Wij willen er alles aan doen om je hierbij zo goed mogelijk te helpen.

Werken bij een bedrijf dat actief met je meedenkt in je carrière?

Solliciteer nu bij Wagenborg!